Litt om betaling på nettbutikken vår.

Litt om betaling på nettbutikken vår.

Da vi åpnet den nye nettbutikken vår valgte vi å bruke Dibs som betalings system. Det var forskjellige årsaker til dette. En av grunnene var at Dibs også kunne tilby Vips.

Nå har vi skjønt at mange ikke kjenner til Dibs og føler det ukjent og usikkert. For at du skal føle deg mer komfortabel med Dibs vil jeg forklare litt om denne løsningen.

Dibs er en del av Nets som er et av de vanligste betalings alternativene du finner i fysiske butikker. Min kolonialbutikk har det, min optiker, bakeriet jeg er innom, jeg har det selv i min fysiske butikk pluss mange flere. kikk i displayet på den neste betalingsterminalen du bruker, det er stor sannsynlighet for at du vil se ordet NETS i et hjørne eller over hele skjermen. Nets er derfor samarbeids partner med mange banker. Så det er et kjent stort firma. Man trenger ikke å være engstelig for at dette er noe nytt og skummelt selskap. Men er en utvidelse fra betalingsterminalene i nærbutikken til nettbutikkene.

Klarna har kanskje vært den betalings løsningen i nettbutikkene dere har brukt mest. Men Dibs er på full fart inn og en av grunnene er at de tilbyr Vipps betaling. Det har det vært enkelte som har savnet. Så hva er den store forskjellen med å betale med Klarna eller Dibs. I begge løsningene kan du betale med kort og gjøre unna betalingen med en gang, enten med bank kort eller kredittkort. Du kan også be om faktura (kalles After Pay) med utsatt betaling (10-14 dager). Men i Dibs får du ikke avbetalings løsningen som du har i Klarna. Men så har den Vipps som Klarna ikke har. Så noen små forskjeller er det.

Når du bruker Dibs for første gang må du oppgi fødsel og person nummer, det samme må du når du bruker Klarna for første gang. Men det blir med den ene gangen. Og dette blir mellom dere og Dibs.

Hva er grunnen til at vi har valgt en betalings løsning med hjelp av en tredje part og ikke sender ut faktura selv? Det er rett og slett for å slippe å sitte å følge med på at alle betaler regningene sine. Da overlater jeg til tredjepart å sende ut faktura og kreve inn betaling via kort og Vipps. Mindre jobb på administrasjon og mer tid til dere kunder.

Vi håper du føler deg tryggere med å bruke Dibs betalings løsning nå. Velkommen til en hyggelig handel.

Mvh Lise