I disse Coronatider.

I disse Coronatider.

Kjære kunder.

Akkurat nå er det strenge tiltak som er satt i gang av våre myndigheter. Dette kan virke skremmende og medfører at mange er engstelige for å ta turen innom butikkene.

Her hos LappeLiseS har vi så langt unngått Corona smitten.

Jeg vurderer fra dag til dag om vi skal holde åpent eller lukke for en tid. Jeg har skjerpet renhold og spriter ned dørhåndtak, betalingsterminal og andre flater som ofte berøres. Dette for å gjøre det trygt både for dere og oss.

Men trenger du stoffer, tråd, syting, symaskiner el lignende og ikke vil/kan komme innom vil jeg anbefale nettbutikken vår.  Vi har satt ned fraktprisen fra 95,- til 65,- pr sending. I tillegg får du gratis frakt for bestillinger over kr 1500,- (salgsvarer genererer ikke til fri frakt). Bestiller du under 2 kg (vatt vil nok ha for stort volum) får du mest sannsynlig dette levert hjem i postkassen så lenge post og bring leverer. Det finnes også mulighet til å bestille hjemlevering hos posten om pakken er for stor.

Ikke alle varer er på plass i nettbutikken enda, men det jobbes med saken. Skulle det være noe som ikke er i nettbutikken ta kontakt så ordner vi dette.

Holder du til lokalt kan du også bestille på nett og få de til sendt eller hente varene her.  Det vil også bli opprette en hentekasse med kodelås, om du ikke vil komme inn for å hente. Da får du oppgitt kode før henting om du vil hente i kassen. Denne vil det også bli rengjort ofte. Hjemlevering lokalt i deler av Grenland vurderes som en mulighet.

Jeg håper at du ikke stopper å sy selv om du er hjemme med barn fra skole eller barnehage, eller det er snakk om karantene, og vi vil gjøre vårt ytterste for at dere ikke skal mangle noe.

Når det gjelder dere som har levert tepper inn til quilting; siden jeg bor og jobber i samme hus vil jeg kunne quilte tepper som vanlig. Det samme gjelder service av symaskiner.

Ser frem til å høre fra deg.

Mvh Lise.