Vårens kampanje maskin Skyline S3.

Vårens kampanje maskin Skyline S3.

Skyline S3.

Nå i vår (2020) får du Skyline S3 til kr 9.495,- (ordinær pris kr 9.995,- ), du får også med et sybord i plexiglass på kjøpet.

Dette er en symaskin med mange muligheter. Ønsker du en god bruksmaskin med god plass til sy arbeidet ditt er dette absolutt en symaskin å vurdere. Den har stor arbeidsflate og står stødig på bordet. Mål i arbeidsområdet er fra nålen til høyre er 21cm. Høyden i arbeidsområdet er 12cm. Hele arbeidsområdet er 21 cm x 32,5 cm.

Maskinen har 120 forskjellige sømmer og 7 forskjellige knapphull. En skrift type. Den har mange standard føtter som følger med. Bla automatisk knapphulls fot. Alle sømmene er presise i sin utførelse. Buer er fine og nøyaktige. Dette er fordi maskinen har 71 nåleposisjoner som angir hvor nålen skal treffe i bredde retningen. Maskinen har 7 mm søm bredde som max.

Betjeningspanelet er LCD trykkskjerm.  Her er det lett å navigere mellom sømmene som du finner i oversikten på undersiden av lokket på toppen av maskinen.

LCD trykkskjerm

Maskinen har start og stopp knapp som kan brukes i stedet for fotpedalen om det er ønskelig. Sømfarten er opp til 820 sting pr min, og økes jevnt til toppfart uten mye støy.

Stoffet føres jevnt frem med Janomes Superior Feed System Plus system, SFS. Undertransportøren består av 7 deler og gjør at stoffer både tykke og tynne stoffer blir ført jevnt og presist igjennom maskinen. Sting platen har mange merker som indikerer avstand og vinkler fra nål. Dette gjør det lettere å føre stoffet riktig igjennom symaskinen.

Maskinen har godt lys. Tre lyspunkter lyser opp arbeisområdet gjør at du ser godt det du holder på med.

Det følger med et støvtrekk i sort kanvas.

Maskinen er i fysisk størrelse utside er B:50,5cm ; H:31,6cm ; D:23,6cm. Vekten er 10 kg

Dette er en maskin som gir deg mye for pengene. Syr du mye og ønsker sykomfort og budsjett midt på treet er dette en maskin for deg. Og du har en maskin for lang tid fremover.

Arbeidsområde

Hva jeg liker med denne maskinen; her er noen få punkter:

Det store arbeidsområdet med godt lys er helt fantastisk. Jeg får god oversikt over hva jeg holder på med.

Den jevne føringen av stoffet igjennom maskinen må bare oppleves.

Enkel å betjene og finne frem på. Kan du smart telefon, klarer du fint å betjene denne maskinen.

Maskinen føles stødig og fast på bordet.

Sømmene er nydelig, jevne. Pyntesømmene har presise vendinger og former.