LappeLiseS åpner «Kiosk»!

LappeLiseS åpner «Kiosk»!

Underlige tider.

Det er underlige tider i Norge i dag. Etter en uke med strenge tiltak begynner vi kanskje å komme inn i de nye rutinene. Det ser jo ut til at dette blir vår nye hverdag en tid fremover. Da er det like greit å gjøre det beste ut av det med en gang. 

LappeLiseS har holdt stengt sist uke. Jeg som eier og driver LappeLiseS har astma og vil helst unngå Korona viruset. Siden jeg har hatt en lei forkjølelse, som det har tatt litt tid å komme seg etter, er jeg veldig nøye med å unngå ny smitte. Jeg vil veldig gjerne bli helt frisk før jeg utsetter meg for annen smitte. Men jeg vil jo veldig gjerne at dere som mine kunder skal få det dere trenger for å kunne ha hygge i den nye hverdagen. Jeg trenger også inntekter for å kunne betale alle utgiftene jeg har. Og jeg vil veldig gjerne være her når denne krisen er over.

Kiosk

Derfor åpner jeg nå kiosk. Dvs at jeg tar imot kunder via vinduet i butikken. Vinduet vil ikke bli åpnet helt men nok til at vi kan kommunisere og levere varene ut, samt stikke betalingsterminalen ut. Da har vi et vindu imellom oss og kan unngå smitte.

Hvordan fungerer dette?

 Åpningstidene er redusert. De er nå mandag til fredag 10-14.  Om du ikke rekker innom i disse tidene kan du ta kontakt så avtaler vi et annet tidspunkt. Når du kommer til butikken går du som vanlig opp trappen, men så går du til høyre og bort til de tre vinduene som står på rad. Det midterste vinduet vil bli brukt som kiosk luke. Jeg vil vaske hender ofte, og når du vil kjenne på noen vare har jeg antibac som jeg gjerne vil du bruker først. Bankterminalen vil bli spritet mellom hver kunde. Jeg ser helst at vi bruker elektronisk betaling og ikke kontanter i disse dagene. 
Jeg har vasket vinduene så godt det lar seg gjøre med gamle punkterte glass. Så du kan kikke så mye du orker og sende meg hit og dit for å hente det du vil se på. 

Noen varer står ikke synlig inne i dette lokalet med jeg vil ha disse varene i tankene slik at du blir minnet om disse. Vinduene vil bli vasket ofte. 
Trenger du ny symaskin? Det er ikke noe problem. Jeg har et bord rett innenfor vinduet. Der setter jeg opp maskinene du vil se på og jeg viser deg hva de er god for. 
Det er fortsatt mulig å forhåndsbestille varer og få de utlevert på trappa. Og for dere som ikke bor nært. Fortsett å bestill i nettbutikken. Posten leverer fortsatt, kanskje en dag senere en tidligere men det ser så langt bra ut. 

Vi snakkes i kiosken! 
                                                  Lise.