Janome MC Horizon 9450QCP

kr 37 995,00

Tilgjengelighet: Ikke på lager, tilgjengelig som restordre SKU: 204 Kategorier: , ,

Beskrivelse

SY- OG QUILTEMASKIN JANOME MEMORY CRAFT 9450QCP
for deg som elsker å sy.
MEMORY CRAFT 9450QCP
Memory Craft Horizon 9450QCP er laget til deg som elsker å sy, du bruker mange timer i syrommet og vil ha det beste. Her får du sykomfort, funksjoner og stingutbud for å gjennomføre alle dine sy- og quilteprosjekt. Stort innvendig arbeidsrom, profesjonell belysning over arbeidsområdet og forstørrelsesglass. En rå kopi av den ettertraktede rettsømsfoten med rettsøm stingplate for overlegen kontroll ved ekstra tunge symoment.

Høy syhastighet, syguide, trådkutter-pedal og automatisk løft av trykkfoten, er bare noen av funksjonene som følger med maskinen og om gir deg et perfekt resultat. Stitch Composer – programvare for å lage egne sting følger også med.

PRESSARFÖTTER
Sicksackfot (monterad på maskinen)
Auto 1-stegs knapphålsfot inkl. stabiliseringsplatta
Fållfot
Blixtlåsfot
Applikationsfot
Applikationsfot öppen
Blindfållfot
Kastfot
Frihandsquiltfot sluten QC/öppen QO/ sicksack QV
Quiltfot PD-H
Knappfot
1/4? fot
Bred övermatarfot med hållare
Raksömsfot indrustrityp
BLI KJENT MED MEMORY CRAFT 9450

STORT INNVENDIG ARBEIDSROM 280 X 120 MM
Memory Craft Horizon 9450QCP tilhører vår “Horizon”-serie, med det største innvendige arbeidsrommet på hele 280 x 120 mm til høyre for nålen. Perfekt for større prosjekt så som quilting, hjemmetekstil, søm av brud- og festklær, eller andre prosjekt der ekstra plass underletter for arbeidet.

BRUKERVENNLIG LCD TRYKKSKJERM
5” LCD trykkskjerm i farge, der du velger og gjør personlige innstillinger av valgt søm. Du får all den informasjon du behøver om hver enkelt søm. Alt fra visuelt bilde, hvilken trykkfot som er passende til sømmen, samt alle justeringsmuligheter som finnes for sømmen.

9 MM BREDE SØMMER MED 91 NÅLPOSISJONER
Enormt stingbibliotek med mulighet til å sy opp til 9 mm brede sømmer. Hvert enkelt sting med 91 unike nålposisjoner og 0,1 mm bredde- og lengdejustering, for myke, runde og delikate konturer. Bredden på stinget gjør dine dekorsømmer fyldigere, klarere og mer distinkte.

Velg blant 350 ulike sømmer fra 11 kategorier: nyttesømmer, knapphull, applikasjonssømmer, heirloomsømmer, quiltesømmer, satengsømmer (forlegningsbare opp til 5 ganger), overgangssømmer, dekorsømmer, lange sømmer, pliktogram, lekfulle sømmer, bokstaver (3 skrifttyper) med symboler og sifrer.

INNEBYGD SYGUIDE MED FØRINNSTILTE HURTIGVALG
Syguiden er en syhjelp der du kan velge blant de tolv mest brukte syapplikasjonene. I hver syapplikasjon blir det foreslått passende sømmer med førinnstilte innstillinger.

Du kan välja följande syapplikationer:

Søm
Overkasting
Usynlig faldsøm
Rullefald
Glidelås
Rynking
Tråkling
Knapper
Forsterkning
Applikasjoner
Lappeteknikk
Quilting
SKAP EGNE STING MED STITCH COMPOSER™
Programmet lar deg lage og redigere sømmer på datamaskinen. Du kan gjøre små eller store endringer på eksisterende sømmer. Programmet er enkelt å bruke og du overfører sømmen til symaskinen din på et blunk.

ENKELT Å TRE MASKINEN
Det går fort, sikkert og enkelt å spole undertråd og du får på ekstra mye undertråd på de høye, dype «J» undertrådsspolene. Legg spolen i spolehuset, og du behøver ikke «fiske» opp tråden, da dette er noe maskinen gjør selv.

Det er også enkelt å tre overtråden. Liggende snelle for flokefri og jevn transport av tråden. Kodet trådguide og halvautomatisk nålitreder for enkel treding av nålen og for raske trådbytter.

ENKEL STINGPLATEBYTTE MED ONE STEP™
Å bruke rett verktøy til rett til er viktig innenfor søm. Ved søm i tynne stoff eller ved quilting, gjør en rettsøm stingplate stor forskjell. Med vår One Step™ stingplate konvertering kan du enkelt veksle og bruke det perfekte verktøyet for ditt prosjekt. Trykk bare på spaken for å ta bort stingplaten, og så sett på en ny – det tar bare noen sekunder, og skrujern behøves ikke. Dette systemet aktiverer en sensor som gjør at bare rettsøm kan sys når rettsøms stingplaten er montert. Du behøver aldri uroe deg for å bryte en nål! Tre stingplater inngår som standard tilbehør: standard, rettsøm og HP (industri) stingplate.

HJELPELINJER PÅ STINGPLATE, SPOLELUKE OG FRIARM
Stingplatene har følgende markeringer:

Centimeter og inch markeringer i forhold til nålnedslaget i midtposisjon
45, 60, 90 og 120 grader (brutt linje brukes sammen med 1/4” fot O)
Nålnedslag for hjørneguide 16 mm/3/8”
Inch markeringer 1/4, 3/8, 5/8
Rettsøm stingplaten har også et hull tilpasset 1/4” foten for søm med lappeteknikk.

HP (INDUSTRI) TRYKKFOT OG STINGPLATE
HP (High Professional) trykkfot og stingplate følger med Memory Craft Horizon 9450. Den smale foten er en kopi av industrimaskinenes rettsømfot. Den smale foten sammen med stingplaten utnytter transportøren maksimalt for industrikapasitet ved stikninger, hjørner og kurver, der maksimal kontroll over sting og transportør kreves. Den smale foten passer dessuten perfekt som 1/4” fot og spesielt bra ved søm av små lapper. Den smale foten er plassert over den venstre delen av transportøren, med nålposisjon 0,5, som er den beste posisjonen i samarbeid med griperbanen, for å skape den rakeste rettsømmen.

JUSTERBAR STOFFGUIDE ACUGUIDE™
AcuGuide™ er en unik stoffguide for eksakte sømmonner. Monter stoffguiden på friarmen og juster til ønsket sømmonn. Justeringsmulighetene mellom 1,5 mm (1/16”) til venstre om nålen, til 210 mm (8 1/4”) til høyre for nålen.

OPPLYST SYOMRÅDE MED HIGH LIGHT™
Fantastisk arbeidsbelysning der du behøver det som mest. Vårt lyssystem High Light™ aktiveres gjennom å dra den fremover. Den justerbare belysningen rikter lyset mot nålen, du ser stingene tydelig og treding av nålen blir veldig enkelt. Ti ekstremt lyssterke LED lamper på fem plasser over arbeidsområdet, lyser opp arbeidsyten på maskinen. Funksjonsknappene er også opplyste – de

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,000 kg
Dimensjoner 0,000 × 0,000 × 0,000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Janome MC Horizon 9450QCP”