Janome Skyline S5

kr 16 995,00

Tilgjengelighet: 1 på lager SKU: 350 Kategorier: , , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

UNGDOMMELIG SYMASKIN JANOME SKYLINE S5
FOR DEG SOM SYR SOM HOBBY ELLER ARBEID.
Symaskin
170 sømmer inkl. 10 knappehull
9 mm brede sømmer
Alfabet med Blokk bokstaver
Syhastighet 1000 spm
Innvendig arbeidsområde 210×120 mm
SFS Plus undertransportørsystem
Innebyd ekstra belysning
Enkelt stingvalg på trykkskjerm
Snapp on bytte for rettsømsstingplate
5 års full garanti
JANOME SKYLINE S5
Symaskinen for deg med passion for søm, quilting og dekorasjon. Du liker å sy og gjerne i høy hastighet. Kanskje tar du med deg symaskinen på kurs fra tid til annen eller har bruk for en kraftfull symaskin til din bedrift. Brukervennlig, solid og med ung design passer også Skyline S5 utmerket i klasserommet. Her får du komfort, funksjoner og stingutvalg med ekstra brede sømmer for å gjennomføre dine sy- og quilteprosjekter.

BLI KJENT MED SYMASKINEN SKYLINE S5
210 X 120 MM INVÄNDIGT ARBETSUTRYMME
Stort arbeidsrom på hele 210 x 120 mm til høyre for nålen. Perfekt for store tunge prosjekt som quilting, hjemmetekstil, søm av brude- eller festklær eller andre prosjekt der ekstra plass underletter for arbeidet.

LCD TRYKKSKJERM
Høyoppløselig LCD trykkskjerm med brukervennlig trykkskjermsyte til å redigere sømmer, design og skape designkombinasjoner.

9 MM BREDE SØMMER MED 91 NÅLPOSISJONER
Enormt stingbibliotek med mulighet til å sy
opp til 9 mm brede sømmer. Hvert enkelt sting
har 91 unike nålposisjoner, og 0,1 mm bredde og lengdejustering, for myke, runde, delikate
konturer. Bredden på stinget gjør dine dekorsømmer fyldigere, klarere og mer distinkte. Velg
blant 170 ulike sømmer fra
ulike kategorier: nyttesømmer, knapphull, applikasjonssømmer,

heirloomsømmer, quiltsømmer, satengsømmer (forlegningsbare opp til 5 ganger),
dekorsømmer, bokstaver med symboler og sifrer.

ENKELT Å TRE MASKINEN
Det går raskt, sikkert og enkelt å spole undertråd og du får på ekstra mye undertråd på de høye, dype «J» undertrådsspolene. Legg spolen i spolehuset, og du trenger ikke «fikse» opp undertråden, da dette er noe maskinen gjør selv når du starter å sy eller brodere.

Det er også enkelt å tre overtråden. Liggende snelle for flokefri og jevn transport av tråden. Kodet trådbane og halvautomatisk nålitreder for enkel treding av nålen og for raske trådbytter.

HASTIGHETSKONTROLL
Stabil, utvendig hastighetskontroll tillater deg å enkelt justere hastigheten når du syr med start/stopp knappen. Du kan også bruke justeringen når du har fotpedalen helt nedtrykt. Juster fra sakte til maksimal hastighet.

TRÅDKUTTER
Den automatiske trådkutteren aktiveres gjennom ett trykk på saks- knappen. Lampen blinker under tiden som trådene klippes av. Ikke løft trykkfoten før lampen har sluttet å blinke. Når trådkutteren har klippet av trådene, løft trykkfoten og dra stoffet bakover under trykkfoten.

NÅL OPP/NED KNAPP
Denne knappen brukes for å senke nålen ned i stoffet uten å røre håndhjulet. Trykk to ganger for å få nålen i sin høyeste posisjon eller for å ta opp undertråden. Lampen lyser når «nål nede» er aktivert. Nålen stopper alltid i høy posisjon etter søm av knapphull, stopping og søm av monogram.

LÅSESTING
Om låsestingknappen trykkes inn når rak
eller sik sak sømmene er valgt, vil maskinen umiddelbart låse sømmen med 6 sting på stedet. Om du syr en sateng eller dekorasjonssøm, sys sømmen ferdig og deretter festes med 6 sting.

REVERSKNAPP
Om reversknappen trykkes inn når rak eller sik-sak sømmer er valgt, vil maskinen sy bakover så lenge du holder knappen inntrykt. Om du syr sateng eller dekorasjonssøm, stopper maskinen umiddelbart og løser sømmen.

START/STOPP KNAPP

Med Skyline S5 kan du sy uten
å bruke fotpedalen. Trykk på start/stopp knappen for å starte eller stoppe maskinen. Maskinen starter å sy noen sting sakte før den øker farten til den høyeste hastigheten innstilt med hastighetskontrollen. Knappen lyser rødt når maskinen er i gang og grønt når den ikke er i gang. Trykk på knappen og hold den inn, maskinen vil da senke hastigheten. Når du så slipper knappen, vil maskinen stoppe. Denne funksjonen gjør det enkelt å vende i hjørner m.m.
TRYKKFOTHOLDER
Trykkfotholderen er tilvirket i metall og holder trykkfoten stabilt på plass. En liten spak på baksiden av trykkfoten tillater raskt og enkelt bytte av trykkfot. Den går raskt av og på.

TRYKKFOT TRYKK
Trykkfotens trykkjustering finnes plassert på oversiden av maskinen under topplokket, til venstre. Tallene 1-7 indikerer trykket på trykkfoten mot stoffet og transportøren. Anbefalt trykkfot trykk vises på LCD skjermen.

TRYKKFOT LØFTER
Løfter og senker trykkfoten. Gjennom å trykke spaken et ekstra hakk opp, får du et ekstra høyt løft av trykkfoten. Bra når du syr i tykkere stoffer.

KNELØFT
Den ergonomisk justerbare kneløfteren løfter trykkfoten. Du kan nå sitte rett fremfor nålen med kneløfteren perfekt plassert for frihåndsquilting, variabel sik-sak eller normal søm.

TRÅDSKJÆRER
Trådskjæreren skjærer av tråden og sitter behagelig plassert på maskinens venstre side.

ENKELT STINGPLATEBYTTE MED ONE STEP™
Å bruke rett verktøy til rett tid er avgjørende innenfor søm. Ved søm i tynne stoffer eller ved quilting, gjør en rettsømstingplate hele forskjellen. Med vår One Step™ stingplatekonverterer kan du enkelt bytte og bruke det perfekte verktøyet for ditt prosjekt. Trykk bare på spaken for å ta bort stingplaten, for å så sette en ny plate på plass – det tar bare noen få sekunder, og skrujern behøvs ikke. Dette systemet aktiverer også en sensor som gjør at bare rettsøm kan sys når rettsømstingplaten er montert. Du behøver aldri uroe deg for å bryte en nål! Begge stingplatene inngår som standard tilbehør.

HJELPELINJER PÅ STINGPLATE, SPOLELUKE OG FRIARM
Stingplatene har følgende markeringer:

Centimeter og inch markeringer i forhold til nålnedsl

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,000 kg
Dimensjoner 0,000 × 0,000 × 0,000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Janome Skyline S5”