Digitalt sy-treff

Dette er LappeLiseS side for dere som deltar på Digitalt sytreff 24.til 25. oktober.

Det er et stort savn at vi ikke kan treffes fysisk hos Kale i Kongsberg denne helgen. Men jeg håper dere får en flott helg med mye inspirasjon allikevel. Benytt dere av alle tilbudene som dere får tilgang til fra alle bidragsytere så får dere utnyttet helgen maksimalt.

Hos LappeLiseS får du fra 23.oktober til 1. November -15% på alle stoffer når du legger inn en bestilling på over kr 500,- til ordinær pris. Husk at andre tilbud ikke teller i disse 500,-. Du legger inn koden “digisy2020” i feltet for kuponger når du sjekker ut. Du kan benytte deg av denne koden 2 ganger og den er eksklusivt for deg som er betalende deltaker på det Digitale sy treffet. PS. om du ikke finner stedet hvor du legger inn koden. Legg det i kommentarfeltet, så skal vi trekke fra prosentene manuelt.

Du finner metervarene i disse lenkene:

Faste bomullstoffer. Disse er mest kjent som lappeteknikkstoffer, men kan fint brukes til skjorter, bluser, lette sommerskjørt, barnekjoler mm. Som underkattegori her finner du både Tilda og Art Gallery.

Diverse stoffer. Her finner du flanell, tynnere bomullstoffer, fleece, dongeri, fløyel, vevde viskose og linstoffer og soft shell.

Jersey og elastiske stoffer. Her finner du bomullsjersey, viskose jersey, isoli og frensc terry.

For å bla lettere i kategoriene, trykk på den uthevede skriften med kategori navnet rett over her. Da vil du om du sitter på pc få en meny til venstre. Der kan du klikke på undermenyer og slipper å lete igjennom alle stoffene. Sitter du på telefon eller nettbrett vil du til venstre få en “hamburgermeny” i et hvitt kvadrat (tre sorte streker over hverandre). Trykker du på denne får du frem menyen slik at du kan bla der.

Linjalene jeg bruker på løperen i videoen finner du her på denne linken.