Janome Skyline S3

kr 13 995,00

Tilgjengelighet: Ikke på lager, tilgjengelig som restordre SKU: 658 Kategorier: , ,

Beskrivelse

STERK SYMASKIN SKYLINE S3
Minstingen i Skyline-serien.
Sy- og skreddermaskin (grupp 2A)
120 sømmer inkl. 7 stk ett-trinns knapphull 7 mm brede sømmer
Alfabet med Block bokstaver
Syhastighet 820 sting pr minutt
EasySet undertrådspolesystem
Invendig arbeidsområde 210 x 120 mm
SFS Plus undertransportørsystem
Innbygd ekstra belysning
Enkelt sømvalg på trykkskjerm
5 års fullgaranti
JANOME SKYLINE S3
Skyline S3 er minstingen i Skyline-serien og passer deg som vil ha en sterk symaskin i hobbyrommet. Du syr det meste og reparerer en hel del. Her får du en kraftfull symaskin med bredt stingutbud inkludert bokstaver og mange smarte tidsbesparende funksjoner.

BI KJENT MED SYMASKINEN SYLINE S3
210 X 120 MM INNVENDIG ARBEIDSROM
Stort arbeidsrom på hele 210 x 120 mm til høyre for nålen. Perfekt for større klumpete prosjekt som quilting, hjemmetekstiler, søm av brude- og festklær eller andre prosjekt der ekstra plass underletter for arbeidet.

Janome_SkylineS3_closeup1
Janome_SkylineS32_closeup2
LCD TRYKKSKJERM
LCD trykkskjerm med brukervennlig skjermoverflate for å velge og redigere sømmer. På skjermen får du all den informasjon du behøver, så som illustrasjon av valgt søm, stinglengde, bredde, samt anbefalt trykkfot.

7 MM BREDE SØMMER MED 71 NÅLPOSISJONER
Enormt stingbibliotek med muligheter for å sy opp til 7 mm brede sømmer. Hvert eneste sting har 71 nålposisjoner, 0,1 mm bredde og lengde justeringer, for myke, runde og delikate konturer. Bredden på stinget gjør dine dekorsømmer fyldigere, klarere og mer distinkt. Velg blant 120 ulike sømmer fra ulike kategorier: nyttesømmer, knapphull, applikasjonssømmer, heirloomsømmer, quiltsømmer, satengsømmer (forlengningsbar opp til 5 ganger), dekorsømmer, bokstaver med symboler og siffer.

ENKELT Å TRE MASKINEN
Det går raskt, sikkert og jevnt å spole undertråden og du får på ekstra mye undertråd på de høye, dype «J» undertrådspolene. Legg spolen i spolekurven. Her behøver du ikke «fiske» opp undertråden da dette er noe symaskinen gjør selv når du starter å sy eller brodere. Det er også enkelt å tre overtråden. Liggende snellepinne for flokefri og jevn transport av tråden. Kodet trådguide og avslutningsvis halvautomatisk nålitreder for enkelt treding av nålen og for raske trådbytter.

HASTIGHETSKONTROLL
Stabil, utvendig hastighetskontroll tillater deg å enkelt justere hastigheten når du syr med start/stopp knappen. Du kan også bruke justeringen når du har fotpedalen helt nedtrykt. Juster fra sakte til maksimal hastighet.

TRÅDKUTTER
Den automatiske trådkutteren aktiveres gjennom ett trykk på saks-knappen. Lampen blinker under tiden som trådene klippes av. Ikke løft trykkfoten før lampen har sluttet å blinke. Når trådkutteren har klippet av trådene, løft trykkfoten og dra stoffet bakover under trykkfoten.

NÅL OPP/NED KNAPP
Denne knappen brukes for å senke nålen ned i stoffet uten å røre håndhjulet. Trykk to ganger for å få nålen i sin høyeste posisjon eller for å ta opp undertråden. Lampen lyser når «nål nede» er aktivert. Nålen stopper alltid i høy posisjon etter søm av knapphull, stopping og søm av monogram.

LÅSESTING
Om låsestingknappen trykkes inn når rak- eller sik-sak sømmene er valgt, vil maskinen umiddelbart låse sømmen med 6 sting på stedet. Om du syr en sateng- eller dekorasjonssøm, sys sømmen ferdig og deretter festes med 6 sting.

REVERSKNAPP
Om reversknappen trykkes inn når rak eller sik-sak sømmer er valgt, vil maskinen sy bakover så lenge du holder knappen inntrykt. Om du syr sateng- eller dekorasjonssøm, stopper maskinen umiddelbart og løser sømmen.

START/STOPP KNAPP
Med Skyline S3 kan du sy uten å bruke fotpedalen. Trykk på start/stopp knappen for å starte eller stoppe maskinen. Maskinen starter å sy noen sting sakte før den øker farten til den høyeste hastigheten innstilt med hastighetskontrollen. Knappen lyser rødt når maskinen er i gang og grønt når den ikke er i gang. Trykk på knappen og hold den inn, maskinen vil da senke hastigheten. Når du så slipper knappen, vil maskinen stoppe. Denne funksjonen gjør det enkelt å vende i hjørner m.m.

TRYKKFOTHOLDER
Trykkfotholderen er tilvirket i metall og holder trykkfoten stabilt på plass. En liten spak på baksiden av trykkfoten tillater raskt og enkelt bytte av trykkfot. Den går raskt av og på.

TRYKKFOT TRYKK
Trykkfotens trykkjustering finnes plassert på oversiden av maskinen under topplokket, til venstre. Tallene 1-7 indikerer trykket på trykkfoten mot stoffet og transportøren. Anbefalt trykkfot trykk vises på LCD skjermen.

TRYKKFOT LØFTER
Løfter og senker trykkfoten. Gjennom å trykke spaken et ekstra hakk opp, får du et ekstra høyt løft av trykkfoten. Bra når du syr i tykkere stoffer.

TRÅDSKJÆRER
Trådskjæreren skjærer av tråden og sitter behagelig plassert på maskinens venstre side.

Janome_SkylineS911_closeup10
HJELPELINJER PÅ STINGPLATE, SPOLELUKE OG FRIARM
Stingplatene har følgende markeringer:

Centimeter og inch markeringer i forhold til nålnedslag i midtposisjon.
45, 60, 90, 120 grader (brutt linje brukes sammen med 1/4 “fot O).
Nålnedslaget for hjørneguide 16mm/3/8”
Inch markeringer 1/4, 3/8, 5/8.
Raksømsstingplate har også et hull tilpasset 1/4” foten for lappeteknikksøm.

OPPLYST SYOMRÅDE
Fantastisk arbeidsbelysning der du trenger det som mest. Ekstremt lyssterke LED lamper på ulike plasser lyser opp arbeidsområdet på maskinen. Funksjonsknappene er også opplyst – de blir lette å finne og bruke. Du kan sy i flere timer med utmerket sykomfort!

KRAFTFULL UNDERTRANSPORTERING SUPERIOR FEED SYSTEM™
Det synkroniserte, unike, kraftfulle undertransportørsystemet transporterer dine stofflag med perfeksjon. Undertransportøren er boksformet og har en lang transportyte med mange tranportørtenner som tar tak i stoffet før nålens første nedslag.

TILBEHØRSOPPBEVARING
Under topplokket og i friarmsbordet finnes det pla

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,000 kg
Dimensjoner 0,000 × 0,000 × 0,000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Janome Skyline S3”